Skip to content Skip to footer

Un cop rebuda la teva comanda, ens posarem en contacte amb vosaltres via mail per ajudar-vos amb el text.

En el termini de 3 dies laborables rebràs via correu electrònic la prova de les targetes.

Per a la teva tranquil·litat, sempre veuràs una maqueta en format pdf de les targetes escollides per acomprovar qualsevol possible error, la qual podràs modificar al teu gust totes les vegades que consideris necessàries fins que t’encanti!!!

– Diàriament es refan les proves seguint les vostres indicacions.
Les targetes estaran impreses als 15 dies laborables a partir de la conformitat de la darrera prova.

Un cop rebuda la teva comanda, en el termini de 3 dies laborables rebràs via correu electrònic la prova de les etiquetes que acompanyen els detallets, per comprovar qualsevol possible error, la qual podràs modificar al teu gust.

Diàriament es refan les proves seguint les vostres indicacions.
*El preu de les etiquetes son apart i es sumen a la cistella de compra.

(De 1 etiqueta a 50 etiquetes = 30 € / de 51 a 75 = 35 euros / de 76 a 100 = 45 € / de 101 a 125 = 55 € / de 126 a 150, =75 € / de 176 a 200 = 90 €)

* Per a quantitats inferions del mínim de la botiga (que és 30 unitats)
podreu fer la comanda igualment però es cobrarà un plus de 13 euros en el total de la comanda

Els detallets estaran preparats per enviar als 15 dies laborables a partir del Ok de la maqueta.

Un cop rebuda la teva comanda, us enviarem el producte en 1 setmana.

A Eventus sabem que de vegades no és tan fàcil fer-se la idea de com és un producte a través de la web (qualitat, mida, color, etc…) La millor manera és venir a la nostra botiga de Barcelona, però si no teniu la possibilitat de visitar-nos,
us donem la possibilitat de demanar fins a 3 mostres diferents per comprovar la nostra qualitat.
Posa’t en contacte amb noslatres i t’informarem de com fer-ho!

e-eventus

Posem a la teva disposició una sèrie de preguntes, perquè les teves invitacions quedin perfectes

No, els noms i les adreces dels convidats s’han d’escriure a mà. Tingues en compte que una invitació de casament és una cosa molt personal que mereix una mica del vostre temps, no creus? També pots acudir al nostre servei de cal·ligrafia.

Us recomanem adjuntar amb la invitació un petit targetó a conjunt, amb dades sobre l’allotjament, el transport, el servei de vol, pàgines web d’informació, etc.
També pots complementar la invitació en paper amb un web del vostre casament amb informació addicional de localització, com arribar, google maps, hotels per pernoctar, vols etc. A més podràs pujar fotos vostres i dels vostres familiars, rebre les confirmacions d’assistència on line i llegir els comentaris que els vostres convidats us deixen al llibre de visita.
Després del casament podeu compartir les fotos del gran dia amb els vostres amics i familiars. Dissenyarem la web amb la mateixa línia de disseny utilitzada per a les invitacions.

Serà tot un detall per als vostres convidats!

Teniu dues possibilitats:
1. La més habitual és maquetar les invitacions en els dos idiomes (cost 15 € al total de la comanda).
2. Fer dos models diferents, un per a cada idioma (aquesta opció té un cost entre 60€ i 150€ en el total la comanda).

Recorda que no envieu una invitació per persona, sinó per parella o família. Et recomanem fer un càlcul que mai no falla: el nombre de convidats dividit entre dos, més un 20% d’invitacions extres per a imprevistos.

Encertareu segur!

Sempre recomanem encarregar un 20% d’invitacions extres per a possibles imprevistos. Aquest encàrrec extra té un cost mínim (per exemple, 20 o 30€ més en import total de la comanda). Pensa que si us quedeu curts, el preu de repetir la comanda és gairebé com fer unes invitacions noves, a més de la necessitat de necessitar-les amb urgència. I no oblidis desar una invitació de record!

Aproximadament entre 2 i 3 mesos abans del casament. Si teniu convidats de l’estranger o us caseu a l’agost, o just després de l’estiu, us recomanem sumar 1 mes més.

Aproximadament un mes: una setmana per valorar la prova i, a partir de l’acceptació de la prova, 15 dies feiners. (veure +info a “Com Comprar”).

 

Sí, és habitual. O bé imprimim el número de c/c a la mateixa invitació (sense cost), o bé en una targeta a part, conjuntament amb la invitació. Et recomanem optar per la segona opció perquè us permet discriminar qui l’envieu i qui no. Per exemple, a una tia àvia de 97 anys que probablement et regalarà un gerro fantàstic, no cal que l’hi enviïs! A més, si a una de les famílies no us agrada la idea d’enviar el número de compte, poden, senzillament, no adjuntar les targetes.

 

No és gaire habitual actualment. La participació serveix per “participar” el vostre enllaç als familiars i amics que no seran convidats al casament però als que sí que voleu anunciar que us caseu. Al text de la participació no es comenta ni dia, ni lloc de l’enllaç per si de cas es presenten!

 

 

Teniu dues opcions:
1. Escriure’l al sobre.
2. Escriure’l dins de la invitació, a mà, en una línia discontínua que imprimirem sota el text.

Sr. i Sra. Doménech (inviteu només al matrimoni).
Família Doménech (inviteu al matrimoni amb tots els seus fills).
Sr. i Sra. Doménech i Ana (inviteu al matrimoni ia una de les filles).

Recordeu que sempre s’ha d’escriure a mà o amb el nostre Servei de cal·ligrafia.

Sí, però si els fills estan independitzats, tenen parella o són més grans de 20 anys, és millor enviar més d’una invitació per família.

És una petita targeta que s’adjunta amb la invitació i que reserva un espai per escriure els noms dels convidats que hi assistiran. Amb la targeta, s’adjunta un sobre petit amb la vostra adreça preimpresa i franquejat, que els convidats només han de fer fora a la bústia (a la targeta va impresa la data límit de resposta). Les targetes SRC s’imprimeixen d’acord amb el disseny de les invitacions.

Pere i Clara. Per costum, el nuvi va al davant. Protocolàriament, abans del matrimoni, la núvia pot anar davant (per exemple a les invitacions), però un cop casats el marit sempre hauria d’anar davant (per exemple a les targetes d’agraïment).

El nostre consell: com més us agradi!

En molts casaments, on l’església o el convit se celebren en llocs poc coneguts, el mapa és fonamental. Adjuntant un mapa evitareu que molta gent es perdi i, a més, us estalvieu haver d’escriure adreces infinites a la invitació.

El mapa s’imprimeix conjuntament amb la invitació (el mateix paper, tinta, estil…). Per elaborar els mapes l’únic que necessitem és un croquis del recorregut cap a l’església/ajuntament i fins al restaurant. Ho podeu dibuixar a mà, només us demanem que respecteu les proporcions. Nosaltres ho dibuixarem posant-ho tot al seu lloc. Els vostres convidats us ho agrairan!

 

Les que considereu necessàries, encara que per experiència sabem que és a la segona volta quan soleu donar-nos la vostra conformitat. (veure +info a “Com Comprar”)

 

Sí, a més, no suposa cap cost extra. De totes maneres sempre us recomanem un targetó a part, perquè la invitació sol quedar-se a casa, com a record, i el mapa, un cop s’arriba al lloc, es llença.

És “obligatori” enviar targetes d’agraïment. S’imprimeixen conjuntament amb les invitacions, amb els vostres noms i nova adreça. Hi deixem un espai reservat perquè pugueu escriure a mà una petita nota al vostre convidat.

Us recomanem que les tingueu preparades abans del casament (amb les notes d’agraïment i les adreces als sobres escrites a mà) i que algun familiar les tiri a la bústia l’endemà de l’enllaç. Així, els convidats les rebran un parell de dies després de la celebració, tot un detall que posarà el colofó ​​d’or a l’enllaç.

Open chat
Hola, com podem ajudar-te?