Skip to content Skip to footer
e-eventus

La nostra manera
de treballar

Som especialistes en creació, disseny i impressió d'invitacions, detalls d'agraïment i elements de comunicació per a casaments, batejos, comunions, esdeveniments d'empresa i altres esdeveniments especials.

A la nostra botiga un equip de dissenyadors gràfics atendrà i durà a terme la vostra petició aportant tota la seva creativitat i oferint el millor servei.

Tens una idea, però no saps com plasmar-la en un disseny? O potser ja tens un disseny, però creus que necessita un toc addicional? A E-Eventus, som aquí per a ajudar-te.

El nostre equip de dissenyadors experimentats pot assessorar-te i, si cal, ajustar el teu disseny perquè s’adapti perfectament a les necessitats d’impressió.

E-EVENTUS

Somos garantía de calidad y compromiso porque nos avala una larga tradición familiar en el mundo de la impresión

E-EVENTUS

Timeline

Família, tradició i estima pels materials especials. A l’Eventus, creiem en l’art de la impremta, i això és el que ens fa únics! Amb una combinació de tradició i innovació, capturem la bellesa dels moments especials amb cada detall imprès.

eventus_decoracion_barcelona_invitaciones

Només utilitzem papers de gamma alta per als nostres dissenys.

E-EVENTUS

El nostre taller

Tenim un taller d'impressió propi amb maquinària òfset, artesanal i digital. Això significa que tot el procés d'impressió es realitza internament amb les últimes tecnologies.

Aquesta capacitat ens permet garantir una qualitat excepcional i flexibilitat per adaptar-nos a les teves necessitats específiques. Estem dedicats a proporcionar papereria personalitzada d'alt nivell que compleixi les teves expectatives i superi les teves il·lusions.

e-eventus

El teu disseny,
el nostre compromís

Disposem d’una varietat extensa de catàlegs d’invitacions de dissenys propis i exclusius, tant d’estil creatiu com d’informal o clàssic.

I si veniu amb una idea molt formada de la invitació, o bé en voleu una exclusiva per a vosaltres, us ajudem a donar-li forma. Podem crear la resta de papereria per a l’esdeveniment que faci joc amb la vostra invitació totalment personalitzat.

Open chat
Hola, com podem ajudar-te?